Catharina Munthe ny politisk rådgiver i ZEROs transportavdeling

Tidligere byrådssekretær ved Byrådslederens kontor i Oslo og politisk rådgiver i Oslo Høyres bystyregruppe, Catharina Munthe (36), blir ny politisk rådgiver i ZEROs transportavdeling. Munthe kommer fra stilling som konsulent i Geelmuyden.Kiese.
– Jeg gleder meg veldig til å bli del av ZERO-teamet, og til å jobbe med flinke folk og viktige saker, sier Munthe. ZEROs transportavdeling jobber for nullutslippsløsninger innen transportsektoren.
– Catharina har bred samferdselspolitisk kompetanse, politisk teft og et nettverk som gjør henne til et sterkt kort i kampen for en utslippsfri transportsektor. Alle vi i ZERO ser frem til å jobbe med henne, sier Marius Holm, daglig leder i ZERO.
Munthe begynner i ZERO 1. august.
Tags:

Om Thor-Arne