Dagfrid Forberg ny nestleder i ZERO

Dagfrid Forberg (34) er ansatt som ny nestleder i ZERO, med ansvar for organisasjonsbygging og personal. Forberg vil være stedfortredende daglig leder for Marius Holm. Hun kommer fra stillingen som generalsekretær i Snowboardforbundet, som under hennes ledelse har vokst kraftig og etablert seg som et solid og moderne forbund.

 -Vi valgte å ansette Forberg fordi hun har stor lederkraft. Hun har brukt sine strategiske evner til å utvikle Snowboardforbundet til å bli en slagkraftig organisasjon som blir lyttet til, sier Marius Holm.
Forberg blir en av to nestleder i ZERO. Kari Elisabeth Kaski, som ble ansatt i fjor, skal fortsatt ha ansvar for politikkarbeidet i ZERO.
– Jeg er glad og forventningsfull over å få muligheten til å videreutvikle Zero. Zero består av mange dyktige fagfolk med høy kompetanse og lang erfaring fra klimaarbeid. Jeg ser veldig frem til å samarbeide med alle ansatte og resten av miljøet rundt Zero, der målet er å få på plass flest mulig virkningsfulle klimatiltak snarest, sier Forberg.

Om bastian