Fra OED til ZERO: Jon Evang blir ny kommunikasjonssjef i ZERO

Jon Evang er ansatt som ny kommunikasjonssjef i miljøstiftelsen ZERO. Evang kommer fra stillingen som seniorrådgiver og nestleder i Kommunikasjonsavdelingen i Olje- og energidepartementet, hvor han særlig har jobbet med fornybar energi.

– Jeg gleder meg veldig til å begynne i ZERO og bidra til å sette gode klimaløsninger på dagsorden. ZERO har bygget seg opp til å bli en viktig politisk aktør innenfor et bredt spekter av klimautfordringer, jeg ser frem til å jobbe med engasjerte kolleger i en faglig sterk organisasjon, sier Evang.

-Jon Evang vil med sine kommunikasjonsfaglige evner og erfaring fra arbeid med fornybar energi, bli et meget solid tilskudd i vår stab. Jeg ser fram til å samarbeide med ham både i ledergruppen og som kommunikasjonssjef for øvrig, sier daglig leder i ZERO, Marius Holm.

Evang tiltrer stillingen i oktober.

Om bastian