ZEROs kommentar til valget av Tine Sundtoft som ny miljøvernminister

– Det blir utfordrende for Tine Sundtoft, som den ferskeste i Regjeringen, å vinne dragkampene mot mektige departementer som Finans-, Olje- og energi-, og Samferdselsdepartementet. Samtidig er hun en som kan gjøre seg bemerket. Sundtoft har arbeidet sammen med sentrale Høyrefolk i sin tid i Unge Høyre og som rådgiver på Stortinget. Jeg vil tro hun har Solbergs øre, noe hun vil trenge for å sikre gjennomslag for klima i Regjeringen, sier ZERO-leder Marius Holm.

Sundtoft har også arbeidet tett med industriklyngen og fornybarnæringen på Sørlandet, og forstår hva som skal til for å sikre investeringer i grønne arbeidsplasser. Vi i ZERO lover Sundtoft konstruktivt samarbeid og full oppbacking i arbeidet for en ny kurs i klimapolitikken.

Om Thor-Arne