Velkommen til ZEROs Statsbudsjettseminar

I dag starter regjeringen sin budsjettforhandling. Tradisjonen tro arranger vi i ZERO vårt statsbudsjettseminar samtidig som budsjettforhandlingene begynner. Med forrige ukes rapport om manglende måloppnåelse for klimaforliket friskt i minne, er årets forhandlinger viktigere enn noen sinne.

Regjeringens første budsjettkonferanse må bli et krisemøte for klimaet. – Kari Elisabeth Kaski.

Årets statsbudsjettseminar arrangeres på MESH i Tordenskioldsgate 3, Oslo den 19. mars fra 07.45 til 09.45.

DSC_1496

ZEROs statsbudsjettseminar har tradisjon for å være et uformelt møte mellom regjeringrepresenanter og opposisjon og posisjon på Stortinget, der samtalen dreier seg om klimatiltak og hvordan vi skal drive det grønne skiftet fremover. Årets seminar blir intet unntak. Seminaret starter med innlegg fra ZERO og konserndirektør Torbjørn Johannson fra Asko, før vi slipper til den politiske debatten. Årets deltagere er Marianne Martinsen (AP), Heidi Nordby Lunde (H), Snorre Valen (SV), Hans-Andreas Limi (FrP) og Trine Skei-Grande (V).

Fra kl. 07.45 serveres rykende fersk kaffe og blingser.

Påmelding skjer til kommunikasjonssjef Jon Evang på jon.evang@zero.no

Det blir alltid fullt, så meld deg på allerede i dag.

Det blir alltid fullt, så meld deg på allerede i dag.

Velkommen til årets første store budsjettarrangement for alle klima- og energiinteresserte! Våre statsbudsjettinnspill finner dere her: 140217 Innspill Statsbudsjettet fra ZERO

Om bastian