Grønn agenda: Frokostmøte om grønn vekst i vest

40184_img___1398250701

Hvilke muligheter har bedriftene i Norge for grønn vekst? Hva skal til for at de utvikler og tar i bruk miljøvennlige løsninger? Maritim sektor er et lovende område for grønn vekst i Norge – hvordan kan vi utvikle dette videre?

Klima- og miljøminister Tine Sundtoft inviterer til idedugnad med ledere i næringsliv og finansmiljø for å bidra til det grønne skiftet, 13. mai 2014 kl 8.30 – 9.45 i Haugesund rådhus. Panelet består av Tine Sundtoft, Klima- og miljøminister, Tor Mikal Østervold, direktør i Ecosubsea, Jan Fredrik Meling, konsernsjef i Eidesvik Offshore ASA, Hege Økland, prosjektleder Maritime CleanTech West, Frank Wilhelm Arnesen, visepresident i Statoil Procurement Norway, Eivind Dale, DNV GL, om Godsfergenprosjektet, Synnøve Seglem, viseadm dir i Knutsen OAS Shipping, og debattleder er Erik Aasheim.

Les mer og meld deg på idag her!

Om Thor-Arne