Vinner av ZEROs påmeldingskonkurranse klar

Erling Laugsand, leder av Senterungdommen, vant ZEROs påmeldingskonkurranse til Zerokonferansen i sommer, og kan ta med seg en kollega gratis på konferansen 12-13. november.

Ved lanseringen av nye nettsider for Zerokonferansen før sommeren arrangerte ZERO en påmeldingskonkurranse. Alle som meldte seg på før 1. juli var med i trekningen av én gratis plass for en kollega. Vinneren av konkurransen bli i dag trukket ut at Klima- og miljøminister Tine Sundtoft under Arendalsuka.

Klima- og miljøminister Tine Sundtoft trekker vinner av ZEROs påmeldingskonkurranse.

Klima- og miljøminister Tine Sundtoft trekker vinner av ZEROs påmeldingskonkurranse.

– Jeg er veldig glad for å vinne konkurransen! sier Erling Laugsand. – ZERO jobber på en veldig god måte med å gjøre Norge til et mer fornybart og bærekraftig samfunn. Jeg gleder meg til å lære mer om det på Zerokonferansen, og er glad jeg kan ta med meg en person.

Zerokonferansen er en av de viktigste møteplassene for alle som jobber med klimaløsninger i Norge. Vi minner om at hver femte på melding fra din bedrift eller organisasjon er gratis. Meld dere på i dag!

Om Marit

twitter: @maritflinder