Har du lyst å bli praktikant hos ZERO?

ZERO søker praktikant til kommunikasjonsavdelingen. Stillingens varighet er i utgangspunktet fra 20. april til 30. juni 2015. Praktikantstillingen inngår i kommunikasjonsavdelingen som i dag består av fire personer. Vi er ute etter en person som er godt i gang med relevant kommunikasjonsfaglig utdanning og som ønsker praktisk arbeidserfaring og innsikt i ZEROs påvirkningsarbeid i klimasaken.

Arbeidsoppgaver

Du vil i praksisperioden bistå med strategiske kommunikasjonsoppgaver knyttet til gjennomslag for ZEROs politiske mål, og en del løpende kommunikasjonsoppgaver i avdelingen med daglig mediehåndtering og -overvåking. I tillegg vil du få ulike kommunikasjonsoppgaver i forbindelse med Zerokonferansen.

Hva kan vi tilby?

Som praktikant vil du bli gitt opplæring i både den kommunikasjonsfaglige delen av jobben, samt om ZERO og vår metode, og du vil få tett oppfølging av en egen mentor og/eller din nærmeste overordnede i ZERO. Du vil også få mulighet til å delta i møter internt og eksternt, og du får selvsagt også delta på ZEROs arrangementer. Vi kan tilby innblikk i en av Norges viktigste miljøorganisasjoners hverdag, kunnskap om det siste innen klimaløsninger, og å bli kjent med et ungt og engasjerende arbeidsmiljø.

Hvem søker vi?

Vi søker deg som har kommunikasjonsfaglig talent og interesse, er eller har nylig vært under høyere utdanning, har relevant erfaring fra medier, utadrettet kommunikasjonsarbeid og/eller skriveerfaring. God skriftlig formuleringsevne er en forutsetning. Du må også ha kjennskap til arbeid med sosiale medier og web. Du må være selvstendig, ha en positiv innstilling, kunne ha mange baller i luften og fungere godt i team. Kjennskap til energi/klimafeltet er også en fordel, men ingen betingelse.

Stillingen er ulønnet. Du vil få attest etter endt praktikantperiode.

Hvis du er interessert, ta kontakt med kommunikasjonssjef Jon Evang på jon.evang@zero.no.

Om Thor-Arne