Michael Liebreich til Zerokonferansen

Michael Liebreich er bekreftet som en av hovedinnlederne til Zerokonferansen, 27.-28. oktober i Folketeateret. Liebreich er leder av Advisory Board og grunnlegger av Bloomberg New Energy Finance, verdens ledende leverandør av informasjon om fornybar energi til investorer, energiselskaper og myndigheter. Liebreich grunnla selskapet som New Energy Finance i 2004, og solgte det til Bloomberg i 2009.

Liebreich er en verdensledende kommentator på spørsmål om energi, utvikling og økonomi. Han sitter også i FNs generalsekretærs høynivågruppe om bærekraftig energi for alle, og World Economic Forum’s Global Agenda Council for the New Energy Architecture. 

Liebreich er nyeste bekreftede innleder til Zerokonferansen, som allerede har med den tyske statssekretæren for energi, Rainer Baake, leder for FN-programmet Sustainable Energy For All Kandeh Yumkella, Statsminister Erna Solberg og en rekke andre verdensledende talere. For fullt program, og for å melde deg på, besøk www.zerokonferansen.no.

 

Om Thor-Arne