Per Kristian Sbertoli starter i ZERO

Per Kristian Sbertoli er ansatt som senior kommunikasjonsrådgiver i ZERO, og starter 10.august. Han kommer fra stillingen som avdelingsleder for politisk avdeling i Plan Norge.
– Jeg deler ZEROss overbevisning om at dersom vi skal lykkes med å bremse klimaendringene, må vi arbeide systematisk for å erstatte forurensende løsninger med helt utslippsfrie alternativer. Jeg er imponert over hva organisasjonen allerede har fått til i samarbeid med både næringsliv og myndigheter, og jeg ser veldig fram til å bidra inn i ZEROs strategiske kommunikasjonsarbeid for å få gjennomslag for klimaløsninger som gir store utslippskutt, sier Per Kristian Sbertoli.
– Med ansettelsen av Per Kristian styrker vi teamet vårt i skjæringsflaten mellom politikk og kommunikasjon. Hans bakgrunn og erfaring fra politikk, strategisk kommunikasjon og kampanjer gjør ham til en verdifull ansettelse for ZERO. Jeg er sikker på at han vil bidra til å gjøre en forskjell i vårt arbeid med å realisere gode klimaløsninger, og gleder meg til samarbeidet, sier Marius Holm, leder i ZERO.For mer informasjon, kontakt kommunikasjonssjef Jon Evang, tlf 93401382

Om Jon Evang