ZEROexpo på Zerokonferansen 2015

Besøk vår nullutslippsutstilling på Youngstorget 27 & 28 oktober!

 

ZEROexpo er den eneste i sitt slag: En utstilling som viser frem null- og lavutslippsteknologiene i det grønne skiftet. Vår visjon er å presentere løsningene på en måte som engasjerer og inspirerer til handling. Kom og opplev 50 spydspisser fra inn- og utland – det fremste av klimavennlig teknologi og løsninger som tar oss til nullutslippssamfunnet.

 

Zerokonferansen går inn i sitt 10. år den 27. og 28. oktober 2015 på Youngstorget i Oslo. I mange år har konferansen hatt følge av en klimabilutstilling som har vist frem alle de nyeste klimabilmodellene i det norske markedet. Utstillingen har vekket begeistring blant Zerokonferansens publikum, og den har bidratt til å få flere klimavennlige biler ut på veiene, både i familiens hushold, og blant små og mellomstore flåteeiere.

 

Zerokonferansen 2015 retter søkelyset mot «De grønne spydspissene». På årets konferanse ser vi på spydspissene fra industri, transport, bygg, bioøkonomi, fornybar energi, finans, IT og en rekke andre sektorer, som tøyer teknologiske grenser, utfordrer etablerte sannheter, og får frem nye forretningsmodeller som får fart på det grønne skiftet.

 

På ZEROexpo vil vi i år spesielt vise frem løsninger som både i dag, og i fremtiden representerer et grønt skifte. I transportseksjonen vil vi fortsatt vise frem de råeste klimabilmodellene, som vil få følge av alt fra små elektriske sykler til et stort solcelledrevet fly. I seksjonen «Storbyen som internasjonal spydspiss» vil vi sammen med Oslo kommune vise hva som skal til for at en storby med alle dens innbyggere kan bli utslippsfri.

 

Skog og annen biomasse er kilder til fornybart råstoff som danner grunnlag for et stadig bredere spekter av produkter. Vi vil vise frem mange av de konkrete mulighetene disse ressursene gir oss. Det er uendelige bruksområder, og få kjenner til det som skjer av innovasjon og produktutvikling på dette området. I avdelingen for «Smarte bygg» vil vi vil presentere et knippe av de teknologiske løsningene som vil gjøre bygg til en del av løsningen på klimautfordringen. Smarte strømmålere, energistyring, solceller, energilagring, energieffektive hvite- og brunevarer, miljøvennlige møbler, varmepumper, solfangere og mye mer.

 

ZERO har et bredt samarbeid med næringslivet, og med ZEROexpo ønsker vi å bidra til økt oppmerksomhet og salg av klimavennlige produkter og tjenester. Primærmålgruppen for utstillingen er Zerokonferansens 1200 gjester, og utstillingen vil være gratis for øvrig publikum.  I tillegg til å holde åpent under hele konferansen, vil vi avholde en mottakelse på kveldstid den 26. oktober for spesielt inviterte, samt invitere hele Zerokonferansens publikum til «Electric Vorspiel» før konferansemiddagen den 27. oktober.

 

Følg med på http://www.zerokonferansen.no/ for program og utstillere!

Vi ønsker alle publikummere og utstillere velkommen til ZEROexpo 2015 den 27. og 28. oktober på Youngstorget!

 

Hvis du har løsninger som du tror passer inn på ZEROexpo, ta kontakt med en av våre kontaktpersoner for en uforpliktende og hyggelig samtale!

 

Magnus Lundstein, magnus.lundstein@zero.no, 470 28 408

Tonje Sæther, tonje.saether@zero.no, 911 65 665

Anders Tangen, anders.tangen@zero.no, 986 71 974

Hege Horsberg, hege.horsberg@zero.no, 951 64 356

 

Om Jon Evang