Skap endringer med miljøstiftelsen ZERO

ZERO er en uavhengig, ideell stiftelse som jobber for å begrense de menneskeskapte klimaendringene og for å møte verdens voksende energietterspørsel uten å skade miljøet. For ZERO er utgangspunktet at det finnes en utslippsfri løsning for all energibruk, og at det er mulig å finne løsninger for en voksende verden uten å true klima og naturmangfold. ZERO arbeider i skjæringsflaten mellom politikk og næringsliv og jobber for det vi er for – mer enn mot det vi er mot.  ZERO har om lag 25 ansatte. Vår eneste oppdragsgiver er klimasaken. Les mer om oss på www.zero.no.

15771902481_0ea289f178_k

 

Skap endringer med miljøstiftelsen ZERO

Miljøstiftelsen ZERO søker deg som vil styrke vårt dyktige team av rådgivere og som motiveres av tanken på å bane vei for det grønne skiftet i Norge. Du er en type som får ting til å skje og vi kan gi deg frihet til å gjøre en forskjell. Vi ønsker å styrke vårt arbeid ytterligere på felter som energipolitikk og fornybar kraftproduksjon, bioøkonomi, transport, industri og finans.


Dine arbeidsoppgaver

Du vil jobbe for å bruke faglig kunnskap om klimaløsninger til å sette dagsorden og påvirke beslutninger hos politikere og næringsliv til beste for klimaet. Dette innebærer å utvikle virkemidler og skaffe gjennomslag for dem, forberede medieutspill, drive prosjektutvikling og prosjektgjennomføring. I tillegg vil du bidra til å finansiere ZEROs arbeid gjennom samarbeidsavtaler og offentlig støtte på området.

 

Dine egenskaper

  • Du er en selvstendig, initiativrik og løsningsorientert pådriver med stor gjennomføringsevne, gjerne en «gründertype».
  • Du er analytisk og har sterk evne til å omsette komplisert fakta til god kommunikasjon og relevante politiske innspill. Du liker å formidle og skape gjennomslag med gode fakta.
  • Du har relevant arbeidserfaring, gjerne fra næringsliv, industri, politikk eller forvaltning. Du har høyere studier, men arbeidserfaring kan kompensere for manglende ferdig utdannelse. Nettverk og posisjon i din bransje er et stort pluss. Vi søker også deg med nylig fullført, relevant fagutdannelse, og engasjement å vise til, som søker å utvikle deg videre hos oss.
  • Du må ha god kjennskap til energi- og/eller klimafeltet og et engasjement for klima og miljø.

 

Om ZERO

ZERO tilbyr et engasjert og kunnskapsrikt arbeidsmiljø, og spennende og utfordrende arbeidsoppgaver. Du vil kunne få stor mulighet til å bidra til å videreutvikle organisasjonens strategi på ditt felt. Vi er lokalisert i fine kontorer på Youngstorget 1 i Oslo.

 

Lønn etter avtale. Eventuelle spørsmål kan rettes til nestleder Dagfrid Forberg, dagfrid.forberg@zero.no, tlf. 99637338. Alle henvendelser vil bli behandlet konfidensielt.

 

Søknader vil bli behandlet fortløpende.

Om Jon Evang