Pressemelding: Svært gledelig at Statoil investerer i flytende vindkraft

22722160161_db60fb96b8_z

– Det er svært gledelig at Statoil nå går inn med større investeringer i fornybar energi. Det er langt igjen, men dette bør være starten på en større omlegging i retning av vekst i fornybare investeringer fra Statoil. Det er mange offshore vindkraftprosjekter som trenger store investeringer fra store aktører som Statoil, som for eksempel Doggerbank i Storbritannia, sier Marius Gjerset, teknologiansvarlig i ZERO

– Nyheten er spesielt viktig fordi Statoil nå går foran for kommersialisering av flytende vindkraft, og på den måten baner vei for å redusere kostnader innenfor denne teknologien på sikt, sier Gjerset.

Les Statoils pressemelding her: http://www.statoil.com/no/NewsAndMedia/News/2015/Pages/03Nov_HywindScotland_news_page.aspx

For mer informasjon kontakt:
Marius Gjerset, Teknologiansvarlig tlf. 92 65 60 10

Per Kristian Sbertoli, Kommunikasjonsrådgiver tlf: 930 89 103

Om Per Kristian Sbertoli