Kristin Antonsen Brenna ansatt som kommunikasjonsrådgiver i ZERO

Kristin Antonsen Brenna ansatt som kommunikasjonsrådgiver i ZERO

Kristin Antonsen Brenna er ansatt som kommunikasjonsrådgiver i ZERO. Hun kommer fra stillingen som kommunikasjonskonsulent i Klima- og energiprogrammet i Oslo kommune, og har tidligere jobbet som journalist i Dagbladet.

– Jeg brenner for å begrense klimaendringene, og syns det er spesielt spennende å jobbe med kommunikasjon av klimaløsninger. ZERO er en veldig konstruktiv og positivt rettet miljøorganisasjon som jeg gleder meg til å bli en del av, sier Kristin Antonsen Brenna.

– Kristin vil styrke ZERO med sin bakgrunn fra Oslo kommune og journalistikken. Hun skal blant annet styrke vårt arbeid på bygg og storbyer. Jeg er sikker på at hun vil bidra til å gjøre en forskjell i vårt arbeid med å realisere gode klimaløsninger, og gleder meg til samarbeidet, sier Marius Holm, leder i ZERO.

For mer informasjon, kontakt kommunikasjonssjef Jon Evang, tlf 93401382

Om Jon Evang